MedPrax

Kryokirurgi med Freezpen er raskt, trygt og effektivt… og det gjør ikke vondt!

Kryokirurgi gjort enkelt
med Freezpen

Hva er kryokirurgi?

Kryokirurgi, kryoterapi eller kryobehandling er ulike navn på det samme;
en form for behandling hvor hud eller annet vev raskt dypfryses for å ødelegge det. Det har blitt brukt med hell i nesten ett århundre.

Freezpen er et innovativt instrument for kryokirurgi som gjør behandlinger utrolig enkle, raske og presise. For pasienten betyr det ingen smerte, minimal skade på omkringliggende vev, ingen stygge arr og ingen nødvendig etterbehandling.

Smertefri

Ingen smerte, ingen kutt eller blødning, ingen anestesi – selv for barn. Lette stikk/svie tyder på at behandlingen er fullført.

Presis

Ultrafin skarp jet for perfekt presisjon og ingen skade på friskt vev. Et utvalg av ulike applikatorer hos MedPrax.

Perfekt

Perfekte resultater uten arrdannelse. Friskt vev påvirkes ikke; frossent vev forsvinner etter noen uker. Kjøp din Freezpen hos Medprax!

Hvordan fungerer det?

Freezpen er en pennlignende enhet som bruker en kraftig mikrojet med kald gass for å fryse hudvev til -89 °C. Behandleren peker Freezpen på lesjonen, trykker på en utløser og sprayer kald gass i noen sekunder, avhengig av lesjonen. Bare det behandlede vevet vil fryse. Omkringliggende hud påvirkes ikke. Frossent vev vil danne en skorpe som vil falle av og forsvinne etter et par uker og etterlate seg nytt friskt vev.

Smertefri

Ingen smerte, ingen kutt eller blødning, ingen anestesi – selv for barn. Lette stikk/svie tyder på at behandlingen er fullført.

Presis

Ultrafin skarp jet for perfekt presisjon og ingen skade på friskt vev. Et utvalg av ulike applikatorer.

Perfekt

Perfekte resultater uten arrdannelse. Friskt vev påvirkes ikke; frossent vev forsvinner etter noen uker.

Hvordan lade din Freezpen med ny patron?

En enkel og effektiv løsning

Høres dette kjent ut?
En pasient er til konsultasjon med en helt annen problemstilling. Du legger merke til en aktinisk keratose i ansiktet hennes, eller kanskje hun på slutten av konsultasjonen selv nevner en ru, rød og sår liten hudforandring i ansiktet. Det kan kreve behandling, men hvordan løser man det?
Freezpen er svaret.
Det er mye lettere å gå inn på problemstillingen, og å faktisk ta seg tid til behandlingen, når du kan tilby rask og enkel behandling med det samme. Med Freezpen på kontoret kan du fortelle pasienten at du har et effektivt instrument for behandling av hudforandringen, og at behandlingen er ekstremt presis, rask, effektiv og smertefri. Du kan behandle med en gang – det tar bare noen sekunder!
Freezpen kan fjerne de vanligste hudforandringene
På bare noen sekunder: vorter, fotvorter, kjønnsvorter, hudtagger/skin tags, solar lentigo, pigmentflekker, aktiniske keratoser, seboreiske keratoser, hemangiomer, mollusker med mer.
Schermafbeelding 2021-11-23 om 15.51.27

Egenskaper

Finn ut mer om produkter
i Freezpen-serien i vår nettbutikk