Finn ut mer om produkter
i Freezpen-serien i vår nettbutikk

Kryokirurgi med Freezpen er raskt, trygt og effektivt… og det gjør ikke vondt!

Hva er kryokirurgi?

Kryokirurgi, kryoterapi eller kryobehandling er ulike navn på det samme;
en form for behandling hvor hud eller annet vev raskt dypfryses for å ødelegge det. Det har blitt brukt med hell i nesten ett århundre.

Freezpen er et innovativt instrument for kryokirurgi som gjør behandlinger utrolig enkle, raske og presise. For pasienten betyr det ingen smerte, minimal skade på omkringliggende vev, ingen stygge arr og ingen nødvendig etterbehandling.

Enkel og smertefri fjerning av godartede utvekster og lesjoner

Hvordan fungerer det?

Freezpen er en pennlignende enhet som bruker en kraftig mikrojet med kald gass for å fryse hudvev til -89 °C. Behandleren peker Freezpen på lesjonen, trykker på en utløser og sprayer kald gass i noen sekunder, avhengig av lesjonen. Bare det behandlede vevet vil fryse. Omkringliggende hud påvirkes ikke. Frossent vev vil danne en skorpe som vil falle av og forsvinne etter et par uker og etterlate seg nytt friskt vev.

Kraftig mikrojet med høy effekt fryser vevet på få sekunder

Finn ut mer om produkter
i Freezpen-serien i vår nettbutikk

Smertefri

Ingen smerte, ingen kutt eller blødning, ingen anestesi – selv for barn. Lette stikk/svie tyder på at behandlingen er fullført.

Presis

Ultrafin skarp jet for perfekt presisjon og ingen skade på friskt vev. Et utvalg av ulike applikatorer.

Perfekt

Perfekte resultater uten arrdannelse. Friskt vev påvirkes ikke; frossent vev forsvinner etter noen uker.

Hvordan lade din Freezpen med ny patron?

Freezpen – en enkel og effektiv løsning

Høres dette kjent ut? En pasient er til konsultasjon med en helt annen problemstilling. Du legger merke til en aktinisk keratose i ansiktet hennes, eller kanskje hun på slutten av konsultasjonen selv nevner en ru, rød og sår liten hudforandring i ansiktet. Det kan kreve behandling, men hvordan løser man det?

Freezpen er svaret. Det er mye lettere å gå inn på problemstillingen, og å faktisk ta seg tid til behandlingen, når du kan tilby rask og enkel behandling med det samme. Med Freezpen på kontoret kan du fortelle pasienten at du har et effektivt instrument for behandling av hudforandringen, og at behandlingen er ekstremt presis, rask, effektiv og smertefri. Du kan behandle med en gang – det tar bare noen sekunder!

Freezpen kan fjerne de vanligste hudforandringene på bare noen sekunder: vorter, fotvorter, kjønnsvorter, hudtagger/skin tags, solar lentigo, pigmentflekker, aktiniske keratoser, seboreiske keratoser, hemangiomer, mollusker med mer.

Egenskaper

  • Funksjonelt design – optimal sikkerhet med minimalt ubehag og få/ingen bivirkninger. Ingen vedlikehold.
  • Svært praktisk med rimelige gasspatroner.
  • «Pasientene våre elsker det, og det gjør vi også.»
  • Freezpen er utviklet fra den utbredte enigheten om kryoterapi som foretrukket behandling av vorter.
  • Freezpen gir presisjon, tilstrekkelig kraft, hastighet og overkommelig pris – alt i et ergonomisk og brukervennlig design.
  • Pasientene opplever en problemfri, men effektiv behandling, ser raskt resultater, og vil være inn og ut av kontoret på få minutter – slik at du kan ta neste pasient.
  • Den utrolige presisjonen behandler delikat selv de minste hudforandringene, med minimal skade på frisk hud. Trykket på gasstrålen gjør at du også trenger dypere inn i større vorter og hudforandringer.
  • Teknologien bruker direkte påføring av nitrogenoksid (N2O) med en temperature på -89°C og et trykk på opptil 55 bar. Kryoeffekten trenger inn i vevet 1 mm per 5 sekunder til en maksimal dybde på 5 mm.
  • Behandlingstiden avhenger av størrelsen og tykkelsen på hudlesjonen samt hvilken applikator som brukes, og varierer normalt mellom 3 og 40 sekunder.

Finn ut mer om produkter
i Freezpen-serien i vår nettbutikk