introduserer

Ultralyd med høy oppløsning du kan stole på for din spesialitet

Administrer eksamenene dine hvor som helst og forbedre pasientresultatene med tydelig sanntidsbilde som er enkel å bruke, rimelig og ultraportabel. Møt verdens eneste 3. generasjons bærbare ultralyd. Nå 30 % mindre og lettere. Clarius HD3 leverer klassens beste bærbare ultralyd for din spesialitet, med en brukervennlig app drevet av kunstig intelligens og koblet til skyen.

Høy oppløsning trådløs ultralyd for spesialisert pasientbehandling

Høy oppløsning

Trådløst

Lett å bruke

Spesialisert

Ultra-bærbar

Cloud aktivert

Ingen abonnement kreves

3 års garanti

Raske innsikter for forbedret omsorg

Administrer eksamenene dine hvor som helst og forbedre pasientresultatene med tydelig sanntidsbilde som er enkel å bruke, rimelig og ultraportabel.

AI-drevet for brukervennlighet

Ved å erstatte komplekse knotter og knapper med AI, leverer Clarius automatisk den beste bildekvaliteten. Med tilpassbare innstillinger og automatiserte arbeidsflyter har vi gjenoppfunnet den håndholdte opplevelsen for å gjøre den unik for deg. Bare be skanneren om å fryse, justere dybden, ta bilder og mer med de nye AI-drevne stemmekontrollene som er eksklusive for Clarius.

Uovertruffen bildekvalitet

Den ultimate håndbåret
ultralydsystem.

Fullpakket med toppmoderne teknologi, leverer Clarius rask bildebehandling og den fine detaljen du trenger for plassering av linjer og prosedyreveiledning.

Trådløs og
fremtidssikker

Fremtiden for smarte enheter er portløs. Clarius HD3 har nå den nyeste antenneteknologien fint justert for den mest pålitelige direkte WIFI-tilkoblingen til dine mobile iOS- eller Android-enheter – ingen porter, ingen kabler. Uten bånd, har du absolutt frihet til å skanne overalt.

Start skanningen på sekunder

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.

Varig. Trådløst. Bærbar . Behagelig.

T-Mode™ AI*

Lær ultralyd på en enkel måte med Clarius T-Mode AI. Mens du skanner, oppretter den en delt skjerm med overlegg av distinkte farger, mønstre og etiketter ved siden av gråskala ultralydbildet for å øyeblikkelig identifisere og skille anatomiske strukturer i kinn, lepper, panne og tinning. * T-Mode AI er kun for utdannings- og treningsformål

Automatisk hjertefrekvens AI

Nå trenger du ikke å utføre en EKG eller aktivere spektrale moduser for å ta en manuell hjertefrekvensmåling. Bruk din Clarius-skanner med Auto Heart Rate og la AI vise hjertefrekvensen i sanntid.

Fartøysdybde AI

Bruk Vessel Depth AI for å automatisk vise dybden til det grunneste farge- eller kraftdoppler-flytsignalet i sanntid. Dermed kan du holde hendene fri til å fokusere på pasienten og prosedyren.

Ultralydskannere