Om oss

Les mer om hvem vi er og hvorfor vi har startet medprax

Hvem er Medprax?

Vi, Heidi og Trygve Steinnes, jobber som henholdsvis tannlege og fastlege. Begge studerte ved Universitetet i Bergen. Heidi har jobbet som tannlege siden hun var ferdigutdannet i 2006. Trygve fullførte medisinstudiene i 2007 og etter endt turnustjeneste ble det 2 år ved medisinsk avdeling på Flekkefjord sykehus før han ble fastlege i 2011. Ila disse årene, har vi blitt veldig nysgjerrig på medisinsk utstyr rundt omkring i verden. Vi har bestilt mye medisinsk utstyr fra andre land enn Norge, brukt dette i vår praksis, noe som har gitt oss inspirasjon til å starte opp denne nettbutikken.

 

Hvor finner man medisinske produkter?

Medisinsk utstyr produseres i veldig mange land rundt omkring i verden. Produsenter stiller ut sine produkter på medisinske messer. På disse messene er det tusenvis av utstillere og det hele er delt opp i alle slags kategorier man kan tenke seg. Her er alt fra velkjent og store produsenter, til nyopprettede og små firma som prøver å få sitt produkt inn på markedet.

Vi reiser hvert år til Medica i Düsseldorf. Dette regnes som en av verdens største medisinske messer, med over 5000 utstillere. Her finner vi produkter som vi synes er interessante og som vi ønsker å prøve ut i vår praksis.

 

Hva slags krav stilles det til medisinske produkter?

I Norge stilles det krav til medisinske produkter og disse kravene har selvfølgelig våre produkter også. 

Det er viktig at vi som skal kjøpe medisinsk utstyr er skeptiske, spesielt med tanke på nøyaktighet, pålitelighet, kvalitet, godkjenning og etc. Produktene som vi selger i vår nettbutikk er produkter vi selv bruker i vår praksis og som vi er trygge på. 

 

Hvorfor ønsker vi å selge medisinsk utstyr?

Dette er et spørsmål vi har fått veldig mange ganger. Vi ønsker å drive en nettbutikk med import av gode produkter som vi kan bruke i vår praksis og som kan være til glede for gode kolleger og annet helsepersonell. Vi ønsker å selge gode produkter til normale priser!

Det har allerede kommet inn ønsker om andre produkter og dette skal vi selvfølgelig forsøke å få inn i vårt sortiment i nærmeste fremtid.

Det er svært ønskelig at dere sender oss epost med ønske om produkter! post@medprax.no

Våre produkter vil være i kategorien inventar, instrument, diagnostisk utstyr, labutstyr og engangsartikler