LuxaScope Auris LED

Kun de mest innovative materialene av høyeste kvalitet er valgt og brukt til produksjon av dette otoskopet. Beste håndverksproduksjon er kombinert med den mest moderne teknologien. Et overbevisende eksempel: med vår unike belysning, en innovativ LED-ring (LED-RING-TEKNOLOGI) er bruken av tradisjonell fiberoptikk unødvendig – med et likevel fritt synsfelt og optimal belysning i bruksområdet. LED-ene drives av en konstant strøm. Dette garanterer en betydelig lengre levetid. Ingen pæreskift nødvendig.

LED-ringteknologi

Denne teknologien gjør bruk av fiberoptikk unødvendig med likevel optimal belysning i bruksområdet. Synsfelt er ikke begrenset. Alle fordeler av en enkelt LED er oppfylt.

CCT-teknologi

Vår LuxaScope Auris CCT LED gjør forskjellen! Den unike belysningen (CCT Technology) med 2 x 4 lysdioder tillater den otoskopiske undersøkelsen med varmt hvitt så vel som med kaldt hvitt lys. Kan byttes med ett knappetrykk.

USB-teknologi

LuxaScope Auris LED med integrert ladeteknologi (USB-TECHNOLOGY) muliggjør enkel lading ved en strømforsyning eller en datamaskin uten å bruke en ladestasjon.

Turbo-powered

10% extra power boost to get through the dense parts of beards faster.

MultiPrecision blade system

Get a shave that’s fast and close, raising and cutting hairs and remaining stubble in just a few strokes.

Personal comfort settings

Choose between 3 modes to customize your shave: Sensitive, normal or fast – for a quick shave that saves you time.

Otoskoper

Med vår unike belysning, en innovativ LED-ring (LED-RING-TEKNOLOGI) er bruken av tradisjonell fiberoptikk unødvendig – med et likevel fritt synsfelt og optimal belysning i bruksområdet. LED-ene drives av en konstant strøm. Dette garanterer en betydelig lengre levetid. Ingen pæreskift nødvendig.

Oftalmoskoper

LUXAMED®-oftalmoskopene oppfyller fullt ut alle kravene i DIN EN ISO 10942 og er derfor gruppe A-enheter. Med det korrigerende linsehjulet fra +20 til -20 dioptrier er en nøyaktig direkte oftalmisk undersøkelse av netthinnen og de tilførende blodårene lett mulig. Oftalmoskopet er perfekt tilpasset undersøkelsen gjennom 5 blenderåpninger, og garanterer dermed en strålende bildekvalitet.

Dermatoskoper

LuxaScope Auris LED med integrert ladeteknologi (USB-TEKNOLOGI) muliggjør enkel lading av strømforsyninger eller datamaskiner uten å bruke en ladestasjon. Vår LuxaScope CCT LED gjør forskjellen! Den unike belysningen (CCT-teknologi) med 2 x 5 lysdioder tillater undersøkelse med varmhvitt så vel som med kaldt hvitt lys. Kan byttes med ett knappetrykk.

Diagnostic Penlight

For øye- og halsdiagnostikk med Power LED – LED autorisert og godkjent for øyediagnostikk.

Aneroid blodtrykksmålere

Luxamed® blodtrykksmålere sikrer kvalitet, pålitelighet og presisjon. Fargekodet skala viser blodtrykksnivåer: grønn (optimal), gul (normal), oransje (høy normal), rød (hypertensiv).

Stetoskoper

Bryststykket i rustfritt stål er CNC-frest av solid materiale og garanterer med fineste mekanikk for utmerkede lydegenskaper på grunn av den perfekt avstemte masseandelen mellom bryststykket og membranen.

Reflekshammere

Reflekshammer laget av aluminium / messing med optimal vektfordeling
og nevrologisk sensorspiss, uten børste på grunn av hygieniske årsaker.

Stemmegafler

•Stemmegaffel i rustfritt stål i henhold til Rydel Seiffer med demper og fot.

Laryngoskoper

Med de nyeste LED-ene og materialer av høy kvalitet, er kvaliteten spesielt preget av belysning og lang levetid.

Eksamenslamper

Energieffektiv LED-undersøkelseslampe gir optimal belysning for profesjonelle undersøkelser, og leverer ca. 50 000 lux ved 30 cm arbeidsavstand.

Undersøkelseslampe Fokuserbar

LED praksis undersøkelseslampe for undersøkelser og mindre operasjoner, med fokuserbart design og utmerket lyspunkthomogenitet for optimal belysning.

Egenskaper

LUXAMED-teknologi

01

CCT-teknologi

Varmt hvitt lys: Etterligner tradisjonelle gløde- eller gassutladningslamper for typiske otoskopiske undersøkelser.
Kaldt hvitt lys: Forbedrer kontrasten, spesielt i det røde spekteret, for klarere karrepresentasjon gjennom økt absorpsjon.

02

LED-ringteknologi

Denne teknologien gjør bruken av fiberoptikk unødvendig samtidig som den gir optimal belysning i bruksområdet. Synsfeltet er ikke begrenset. Alle fordelene med en enkelt LED-lampe gjenstår.

03

LED

Lavere energiforbruk og høyere støtmotstand gir en betydelig lengre levetid på ca. 100 000 timer.
LED er miljøvennlig.

04

ØKO LED

Det økonomiske alternativet til vanlige LED-lamper med lavere energiforbruk. Levetid ca. 100 000 timer. LED kan steriliseres og er miljøvennlige.

05

WHO skala

Unikt fargekodesystem viser ved første øyekast om blodtrykksverdien er optimal (grønn), normal (gul), høy-normal (oransje) eller hypertonisk (rød).

06

Støtbeskyttet

Våre trykkmålere er overtrykkssikre og utstyrt med en korrosjonsfri presisjonsmålemekanisme som tåler kraftige støt. Perfekt sikkerhet i alle tilfeller.

07

Integrert fiberoptikk

Laryngoskopblad med integrert fiberoptikk for best mulig lystransmisjon ved bruk av størst mulig antall fibre. Enkleste rengjøring og sterilisering siden det ikke er smussnisjer.

08

Enkel å rengjøre

Overflaten på instrumentet er belagt med en spesiell pulvermaling. Dette reduserer påviselig rengjøringsarbeidet og opprettholder det høykvalitetsutseendet på lang sikt. Overflaten er mindre utsatt for smuss.

09

USB-port

Lett å lade fra en strømadapter eller datamaskin. Ladeteknologi er integrert i enheten. Det er ikke lenger nødvendig å kjøpe en egen ladestasjon. Ladenivået indikeres med en LED på gulvet.

LUXAMED LED-lampe funksjoner

Background
CCT-teknologi for
varmt hvitt lys
og kaldt hvitt lys
LED-ringteknologi for
å gi optimal belysning
i bruksområdet.
Kan byttes med ett knappetrykk,
ingen fiberoptikk, synsfeltet er
ikke begrenset.
USB-port for enkel lading fra en
strømadapter eller datamaskin.
Med det korrigerende linsehjulet
fra +20 til -20 dioptrier er en nøyaktig
direkte oftalmisk undersøkelse av
netthinnen og de tilførende
blodårene lett mulig.
Materialer av høyeste kvalitet
velges og brukes til produksjon.
Originale, elegante linjer samt
skinnende aluminiumsdetaljer
gjør den til et ekte blikkfang.