Om Medprax

Les mer om hvem vi er og hvorfor vi har startet Medprax

Hvem er Medprax?

Vi, Heidi og Trygve Steinnes, jobber som henholdsvis tannlege og fastlege. Begge studerte ved Universitetet i Bergen.

Heidi har praktisert tannlege siden hun ble ferdigutdannet i 2006, mens Trygve fullførte medisinstudiene sine i 2007. Etter endt turnustjeneste tilbrakte han to år ved medisinsk avdeling på Flekkefjord sykehus før han ble allmennlege i 2011. I løpet av denne tiden har vår nysgjerrighet om medisinsk utstyr globalt blomstret. Vi har omfattende bestilt og brukt medisinsk utstyr fra land utenfor Norge i praksisen vår, noe som har inspirert oss til å starte denne nettbutikken.

Heidi & Trygve Steinnes


Medprax

Hvor finner man medisinske produkter?

Medisinsk utstyr produseres i mange land rundt om i verden. Produsenter viser frem produktene sine på medisinske messer. På disse messene er det tusenvis av utstillere, og alt er delt inn i alle slags tenkelige kategorier. Her finner man alt fra velkjente og store produsenter, til nystartede og små selskaper som prøver å få produktet sitt ut på markedet.

Hva slags krav stilles det

I Norge er det krav til medisinske produkter, og selvfølgelig har også våre produkter disse kravene. Det er viktig at vi som skal kjøpe medisinsk utstyr er skeptiske, spesielt med tanke på nøyaktighet, pålitelighet, kvalitet, godkjenning osv. Produktene som vi selger i vår nettbutikk, er produkter som vi selv bruker i vår praksis og som vi har tillit til.

Hvorfor ønsker vi å selge medisinsk utstyr?

Dette er et spørsmål vi har fått mange ganger. Vi ønsker å drive en nettbutikk med import av gode produkter som vi kan bruke i vår praksis og som kan være til glede for gode kolleger og annet helsepersonell. Vi ønsker å selge gode produkter til normale priser!

Hvem er Medprax?

Vi har bestilt mye medisinsk utstyr fra andre land enn Norge, brukt dette
i vår praksis, noe som har gitt oss inspirasjon til å starte opp denne nettbutikken.

Svein Kristoffersen
Produktspesialist
Epost: [email protected] Mobil: 901 22 810
Leif Eriksen
Produktspesialist
Ingeniør fra UIS med helsefaglig bakgrunn, medlem i MTF, (medisinsk teknisk forening) Bred erfaring fra salg og service.
Trygve Steinnes
Innehaver og daglig leder
Trygve studerte ved Universitetet i Bergen og fullførte medisinstudiene i 2007 og etter endt turnustjeneste ble det 2 år ved medisinsk avdeling på Flekkefjord sykehus før.
Heidi Steinnes
Medeier
Heidi Steinnes studerte ved Universitetet i Bergen. Hun har jobbet som tannlege siden hun var ferdigutdannet i 2006.

Klar til å revolusjonere virksomheten din med våre spesialiserte medisinske produkter?